Start
 
 
Start
Om oss
Shamanism, vad är en shaman ?
Schamansk healing
Kurser i shamanism, shamanträffar
Grundkurs i shamanism
Shamansk healing
Soul Retrieval
Du är här
 
Shamansk Distanshealing
  Shamanska träffar
Kontakt
Artiklar om shamanism och TBKs verksamhet


Skriv till TBK

 

 

 


Shamanismen och Döden (6 dagar)

Till min stora glädje har jag åter möjlighet att erbjuda hjälp och behandling

Inga kurser dock . Men eventuellt kan det i framtiden även uppenbara sig möjlighet till utbildning för den eller dom som är genuint och seriöst intresserade.

Så håll gäma utkik här då och då om du är intresserad.Shamanismen och Döden:
Shamanismen hjälper oss att hantera döden, att lära känna och försonas med den. Och att lära oss av den så att vi kan leva rikare, vackrare och bättre liv här och nu.
En av de viktigaste delarna i shamanskt helande är att förbereda, hjälpa och assistera den som är döende, och även vid behov hela, hjälpa och ledsaga vidare den redan döde (s.k. psychopomp).

Förkunskaper:
Kursen är en fortsättningskurs, så du måste först ha gått Grundkursen. Resandet till de olika världarna och kontakten med kraftdjur och lärare måste fungera.
Du ska komma med avsikten att ta del av det som lärs ut på kursen, d.v.s. shamanism. Under kursen utövar vi enbart shamanism. Du ska ha för avsikt att närvara vid undervisningen alla kursdagarna från gemensam start till gemensam avslutning. Det ska inte ha gått för kort tid sen din förra kurs. Kurserna är inget forum för försäljning. Alkohol eller andra droger är inte tillåtet på kurserna.

Innehåll:
Vi möter, tittar på och bekantar oss med döden på olika sätt ur shamanskt perspektiv. Vi jobbar med frågeställningar och uppgifter kopplade till vår egen död, och hur den kan hjälpa oss och berika våra liv. Och med att hantera vårt eget döende, död och hädanfärd. Vi lär oss att assistera och hjälpa andra som är döende eller redan döda, och att vid behov kunna ledsaga den döde vidare (s.k. psychopomp).
Vi utför en större gemensam ceremoni relaterad till döden.

Alla TBKs kurser är krävande och intensiva, bl.a. för att ge så mycket som möjligt till deltagarna. Därför förekommer ofta arbete sena kvällar.

Målsättning
• Att kunna assistera, hela och hjälpa klienter som är döende eller redan döda.
• Att vid behov kunna ledsaga den döde vidare.
• Att kunna bistå klienter i största allmänhet i frågor som rör döendet, döden och det hinsides.
• Att lära sig om och få kontakt med döden
• Att ta ett steg i att utforska, få kontakt med och försonas med sin egen död.
• Att börja lära av döden hur vi kan leva bättre, vackrare och rikare liv här och nu.

Plats och tid
Samtliga kurser är inställda på obestämd framtid.


Översikt över samtliga kurser och träffar hittar du på sidan Kurser & träffar.

Utrustning
Egen mat och sängkläder medtages, kök finnes. Dom som har ska ta med sig trummor, skallror eller andra verktyg. Har man ingenting så gör det ingenting. Man behöver ha något att sitta och ligga på under arbetet (filt, matta, fäll el dyl, helst inte liggunderlag).

Kostnad
Priset för Shamanismen och döden (6 dagar) är 5300kr inklusive anmälningsavgift och inkvartering.

Anmälan
Gör en preliminär anmälan snarast via e-post eller vanlig post. Anmälan är ej bindande förrän man betalt in anmälningsavgiften.
Slutgiltig anmälan sker genom att du betalar in 700kr i anmälningsavgift på mitt bankkonto. Den slutgiltiga anmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas eller förs över till annan kurs endast om kursen mot förmodan ställs in.
Resterande summa erlägges senast 30 dagar innan kursstart. TBK förbehåller sig rätten att antaga eller avslå anmälningar.
Kom ihåg att skriva namn, telefon, eventuell epostadress och vilken kurs det gäller (kursens ort, kursens datum, kursens namn) på inbetal- ningen. Får inget annat plats så skriv enbart ert namn på inbetalningen.Hör gärna av dig om du har några frågor eller vill veta mer.
staffan@shamanism.se

www.shamanism.se


   
En bön om hjälp

Jag är svårt sjuk

och behöver hjälp för att kunna fortsätta utföra min livsuppgift.

Läs mer om min livsuppgift och hur du kan hjälpaPåminnelse
Vill du ha en påminnelse när nästa kurs eller annat arrangemang med TBK är på gång? Kryssa i rutan längst ner på sidan Kontakt.

Gilla TBK på Facebook