Start
 
 
Start
Om oss
Shamanism, vad är en shaman ?
Schamansk healing
Kurser i shamanism, shamanträffar
Grundkurs i shamanism
Shamansk healing
Soul Retrieval
Psychopomp, döendet, döden och det hinsides
Shamansk Distanshealing
Du är här
Kontakt
Artiklar om shamanism och TBKs verksamhet


Skriv till TBK
 Shamanträff

Till min stora glädje har jag åter möjlighet att erbjuda hjälp och behandling

Inga kurser dock . Men eventuellt kan det i framtiden även uppenbara sig möjlighet till utbildning för den eller dom som är genuint och seriöst intresserade.

Så håll gäma utkik här då och då om du är intresserad.Innehåll på träffen
Träffen ägde rum parallellt och samtidigt med kursen i Shamanskt Distanshelande. Deltagarna på träffen fick delta i två större gemensamma helande ceremonier som annars är en del av Distanshelandekursen. Man får inte ofta möjlighet att delta i dom här ceremonierna. Den ena körde vi senast före det på Helandet av Moder Jord i Hemavanfjällen sommaren 2014, och den andra ceremonin gjorde vi senast på förra Distanshel- andekursen för två år sedan (2013), och den blir antagligen inte av igen förrän på nästa Distans- helandekurs om ca två år (2017). Mig veterligt är det ingen annan i Europa som kör den ceremonin, och inte så många i övriga världen heller.
I övrigt fick deltagarna på träffen ägna sig åt att förbereda sig inför ceremonierna, egna resor, resor och helanden åt varandra, vara med och trumma till resor, delta i kraftdjursdans, träffa andra utövare av shamanism, utbyta erfarenheter, vara med i öppnings- och stängningsceremonierna, vara med och sjunga sånger o.s.v.

Ang. egna önskemål
Eftersom det pågick en kurs samtidigt så var det inte säkert att det fungerade med egna önskemål. Ett önskemål som gick att klämma in var att göra något för flyktingkatastrofen som just då pågick som värst (och gör det än i skrivande stund). En del av träffdeltagarna la ner en hel del kraftfullt gemensamt arbete med resor, ceremonier o.s.v. i syfte att vara till hjälp i detta.

Förkunskaper och villkor för träffarna
Man ska ha gått minst en kurs med Traditionell botekonst, eller med mig innan det hette Traditionell botekonst.
På träffarna utövar vi enbart shamanism.
Man ska komma med föresatsen att deltaga i träffens enskilda och gemensamma arbete, som sker helt inom ramarna för träffens cirkel och som uteslutande består i shamanism.
Arbetet på träffarna bedrivs helande, medkänn- ande och icke etnocentriskt.
Träffarna är inget forum för försäljning. Alkohol eller andra droger är inte tillåtna på träffarna.

Alla TBKs kurser och träffar är krävande och intensiva. Därför förekommer bl.a. ofta arbete sena kvällar.

Plats och tid
Nästa träff är inte inplanerad ännu. Info kommer här OM det blir någon fler träf

Översikt över samtliga kurser och träffar hittar du på sidan Kurser & träffar.

Utrustning
Egen mat och sängkläder medtages, kök finnes. Dom som har ska ta med sig trummor, skallror eller andra verktyg. Har man ingenting så gör det ingenting. Man behöver ha något att sitta och ligga på under arbetet (filt, matta, fäll el dyl, helst inte liggunderlag).

Kostnad
Kostnaden för träffarna varierar beroende på bl.a. träffens längd.

Anmälan
Nästa Shamanträff är inte inbokad ännu, annars gör man en preliminär anmälan snarast via e-post eller vanlig post. Anmälan är ej bindande förrän man betalt in avgiften.
Slutgiltig anmälan sker genom att du betalar in 700kr i anmälningsavgift på mitt bankkonto. Den slutgiltiga anmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas eller förs över till annan kurs endast om kursen mot förmodan ställs in.
Resterande summa erlägges senast 30 dagar innan träffstart. TBK förbehåller sig rätten att antaga eller avslå anmälningar.
Kom ihåg att skriva namn, telefon, eventuell epostadress och vilken kurs det gäller (kursens ort, kursens datum, kursens namn) på inbetal- ningen. Får inget annat plats så skriv enbart ert namn på inbetalningen.

Nätverket

Alla som gått någon kurs hos TBK (eller hos mig innan det hette TBK) kan gå med i Nätverket, där man kan hitta och bli hittad av andra utövare av shamanism för att träffas och göra shamanskt arbete ihop, utbyta erfarenheter o.s.v. Läs mer om Nätverket eller anmäl dig direkt (om du gått någon kurs hos TBK eller mig).

Hör gärna av dig om du har några frågor eller vill veta mer.
staffan@shamanism.se

www.shamanism.se

   

En bön om hjälp

Jag är svårt sjuk

och behöver hjälp för att kunna fortsätta utföra min livsuppgift.

Läs mer om min livsuppgift och hur du kan hjälpa


Vill du ha en påminnelse när det är en träff, kurs eller annat arrangemang på gång från TBK? Kryssa i rutan längst ner på sidan Kontakt.

Gilla TBK på Facebook