Kontakt

Välkommen att kontakta mig vid frågor och funderingar som rör shamanism och angränsande områden.

Telefonsamtal erbjuds endast i samband med bokad behandling, annars är det mejl som gäller. Jag svarar alltid på mejl, svarstiden är normalt sett 1-4 vardagar men kan ibland ta längre.


 
 
på distans (telefontid, du befinner dig där du är)
på plats (Bagarmossen, södra Stockholm)
 
 
Ja tack skicka påminnelser & info via e-post
Avregistrera mig från utskick tack
 
 

Behandling bokas via formuläret eller mejl direkt till rebecca@shamanism.se. Du får då förslag på nästa lediga tid och information om nästa steg. Nästa lediga tid finns i november, eller tidigare vid eventuella återbud.


Plats


Behandling på plats erbjuds i södra Stockholm. Men av praktiska skäl ges behandling ofta på distans. Eftersom tid och rum inte existerar på normalt vis i andevärlden så är detta för det mesta inget som helst problem. Vi sköter då kommunikationen via mejl och telefon. Det finns ingen kvalitetsskillnad mellan behandling på plats och på distans.


Kostnad


En behandling kostar för närvarande 1200 kronor. Alla behandlingar inkluderar ett professionellt samtal innan behandlingen, och ett informerande samtal efter.


Återbud meddelas via mejl senast 24 timmar innan den bokade tiden. Vid för sen av- eller ombokning debiteras halva avgiften (600 kronor).


Etik


  • Den personliga integriteten respekteras till 100%. Ingenting som kan härledas till behandling eller klient förs vidare till någon tredje part.
  • Initiativet ligger hela tiden på klienten huruvida en behandling ska utföras. Det är också klientens definition på vad som ska uppnås med behandlingen som gäller.
  • Alla behandlingar (liksom allt vårt övriga shamanska arbete) utförs givetvis helt påklätt och helt drogfritt.
  • Vi följer kap. 5 i patientsäkerhetslagen.