Kontakt


Varmt välkommen att kontakta mig vid frågor och funderingar som rör shamanism och angränsande områden.

Telefonsamtal erbjuds endast i samband med bokad behandling, annars är det mejl som gäller. Jag svarar alltid på mejl, svarstiden är normalt sett 1-4 vardagar men kan ibland ta längre.


Bokning av behandling görs via formuläret nedan eller via mejl direkt till rebecca@shamanism.se. Du får då förslag på nästa lediga tid och information om nästa steg. Väntetiden är ca 4 veckor.


 
 
skicka ett meddelande
boka tid för behandling
anmäla mig till en kurs eller träff (skriv vad och vilket datum samt förkunskaper)
 
 
Ja tack skicka påminnelser & info via e-post
Avregistrera mig från utskick tack
 
 

Boka behandling

Praktisk info

Av praktiska skäl ges behandling ofta på distans. Eftersom tid och rum inte existerar på normalt vis i andevärlden så är detta för det mesta inget som helst problem. Vi sköter då kommunikationen via mejl och telefon.


Varje behandling inkluderar ett vägledande samtal innan och ett informerande samtal efter utförd behandling på ca 30-60 min vardera.


En behandling kostar för närvarande 1200 kronor inkl. samtal och eventuellt porto om något behöver sändas till dig per post.


Det går bra att lämna återbud fram till avtalad tid utan kostnad.


Etik


Den personliga integriteten respekteras till 100%. Ingenting som kan härledas till behandling eller klient förs vidare till någon tredje part.


Initiativet ligger hela tiden på klienten huruvida en behandling ska utföras. Det är också klientens definition på vad som ska uppnås med behandlingen som gäller.


Alla behandlingar (liksom allt vårt övriga shamanska arbete) utförs givetvis helt påklätt och helt drogfritt.


Vi följer kap. 5 i patientsäkerhetslagen.Läs mer


Här kan du läsa om hur en behandling går till.