Shamanska träffar


Träffarna är för den som vill fortsätta öva, fördjupa sig och praktisera shamanism tillsammans med andra utövare med olika lång erfarenhet. Fokus ligger som alltid på det shamanska utövandet och träffarna är i huvudsak praktiska. Vi utövar shamanism utifrån verkliga problem, individer och situationer. Vi arbetar även med gemensamma större ceremonier, i och med naturen. Stor vikt läggs vid syfte, tydliga ramar, delaktighet, respekt för varandra och inför det vi gör.


Innehåll

Shamanism, en urgammal väg för helande och kunskap. Själsresor i andevärlden med hjälp av trumma, dans, sång, med mera. Vi tar tillvara den gemensamma kraften i cirkeln och kraften i de olika tidpunkterna på året. Innehåll formas delvis utifrån deltagares önskemål och behov, beroende på vad som är möjligt inom ramen för träffen. Det kan handla om något man vill ha hjälp med, utforska och veta mer om, öva på något speciellt e.t.c. På en träff kanmoment utföras både individuellt, parvis och gruppvis. Specifikt innehåll på en träff kan du läsa mer om nedan i informationen om nästa träff. För att få ytterligare en bild av vad en träff kan innehålla kan du läsa om några tidigare träffar här.

När grundläggande förkunskaper krävs

För att kunna vara delaktig på vissa träffar lika villkor så krävs vissa grundläggande praktiska kunskaper. Har du gått grundkursen via oss eller tidigare för Staffan Ljung/TBK så kan du delta. Exempel på övriga utbildare vars grundkurser är kvalificerande för träffarna är: Scandinavian Center for Shamanic Studies, Centrumför shamanskt utforskande ellerFoundation for Shamanic Studies. En träff kan t.o.m komma att ställas in direkt på plats för allas trygghet, om det visar sig att någon inte har de kunskaper som krävs.

Kommande träffdatum 2022 & 2023:


  • Söndag den 18 december vid vintersolståndet: mer info kommer.
  • Söndag den 19 mars vid vårdagjämningen: vi fokuserar på hoppfullhet, och jobbar med att göra oss öppna och mottagliga för helanden och mirakler i våra liv.
  • Lördag den 23 september vid höstdagjämningen: mer info kommer.Nästa träff


Plats: Skarpnäck och/eller Nackareservatet, Stockholm.

Tid & datum: Kl.12.30-17.00 (kan förlängas ca 30 min vid behov). Söndagen den 18:de december.

Pris: 500 kr.

Innehåll: info kommer och öppet för förslag inom ramen för träffen.

Ta med: Skallra och/eller trumma om du har (annars gör det ingenting), filt/fäll, papper och penna. Kläder efter väder.

Förkunskaper: grundläggande kunskaper krävs.


Gör en preliminär anmälan här

Slutgiltig anmälan: Träffavgift och anmäningsavgift är en och samma. Avgiften ska vara tillhanda senast en vecka innan träffen om man vill garantera sin plats. Betalinformation fås vid preliminär anmälan. Hela träffavgiften debiteras om avbokning sker senare än 24 timmar innan träffen oavsett orsak. Den kan inte flyttas över till annan träff eller annat. Fullsatt eller inställd träff: 100% återbetalning gäller.


Välkommen!