Kontakt


Varmt välkommen att kontakta mig vid frågor och funderingar som rör shamanism och angränsande områden. 

Telefonsamtal erbjuds endast i samband med bokad behandling, annars är det mejl som gäller. Jag svarar alltid på mejl, svarstiden är normalt sett 1-4 vardagar men kan ibland ta längre. 


Anmälan till kurser och träffar sker via kurssidan där du hittar viktig information om undervisningen att ta del av i samband med anmälan. Just nu är inplanerad kurs fullsatt och i övrigt får man anmäla sig till e-postlistan för mer info om när nästa kurs blir. 


Bokning av behandling görs via formuläret nedan eller via mejl direkt till rebecca@shamanism.se. Du får då förslag på nästa lediga tid och information om nästa steg. Tid för behandling finns från slutet av juni.


 
 
 
Skicka ett meddelande
Boka tid för behandling
 
 
Ja tack skicka påminnelser & info via e-post
Avregistrera mig från utskick tack
 
 

Boka behandling


Tid & plats

Av praktiska skäl ges behandling ofta på distans. Eftersom tid och rum inte existerar på normalt vis i andevärlden så är detta för det mesta inget som helst problem. Vi sköter då kommunikationen via telefon: ett samtal innan behandlingen och ett informerande samtal efter den utförda behandlingen. 


Kostnad


En behandling kostar för närvarande 1200 kronor inkl. båda samtalen (30-60 min per samtal) och eventuellt porto om något behöver sändas till dig per post.


Villkor


Vill du inte gå vidare med behandling efter det första samtalet så kostar det ingenting och eventuell redan utförd inbetalning återbetalas. Du binder aldrig upp dig för mer än en behandling per gång. Vill du boka en till behandling ska det gå ca tre månader emellan.


Etisk policy


Den personliga integriteten respekteras till 100%. Ingenting som kan härledas till behandling eller klient förs vidare till någon tredje part.


Initiativet ligger alltid och utan undantag på klienten gällande att boka och att gå vidare med en behandling. Det är också klientens definition på vad som ska uppnås med behandlingen som gäller.  


All kommunikation sker direkt muntligen i samband med bokad behandling. Ej mejl.


Alla behandlingar (liksom allt vårt övriga shamanska arbete) utförs givetvis helt påklätt och drogfritt.


Läs mer


Här kan du läsa om hur en behandling går till


Mejla gärna om du har några frågor.